Menu

A műhelymunka hete zajlik a Malom Színházban

2011-03-23 14:00:51

 

Kedden a KÁVA Színház tartott két színházi nevelési foglalkozást általános iskolásoknak, a napokban pedig az Osonó Műhely tagjai foglalkoztatnak nyolc diákcsoportot a jászberényi színpadon.



Szerdán és csütörtökön újra, immár harmadszorra vendégeink a sepsiszentgyörgyi Osonó Műhely tagjai. Két nap alatt nyolc középiskolás csoportnak tartanak tréninget, csütörtökön 18 órakor pedig Jászberényben tizedszerre mutatják be a Részletek a bolyongás meséiből c. előadásukat.

Pénteken Várszegi Tibor mutatja be a kiadott műsortól eltérően A bot c. darabját (ez lesz a 60. előadás).
 

***


Nemzeti vagyon és az új Alaptörvény címmel Bencze Izabella jogász tart előadást március 30-án 18 órakor.


Mi a nemzeti vagyon és mi a kapcsolata az állami tulajdonnal? Milyen kereteket lehet szabni az állam szerepét illetően a nemzet köztulajdonú vagyonával történő rendelkezés ügyében? Lehetséges-e a már idegen tulajdonba került, ám korábban nemzeti vagyont képező tulajdonok újra nemzeti vagyon körébe történő helyezése? Az új Alaptörvény megalkotásának ezen kardinális kérdéseit érinti a szakjogász, de szó a  lesz történelmi jogfolytonosságról, és a boszniai piramisoknál tett látogatásáról is. Az előadásről bővebben olvashatnak itt.

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít