Menu

Alapítványi gálaest a Terplánban

2011-04-19 08:21:35

 

A szülői munkaközösség április 2-án rendezte meg a Terplán Alapítvány gálaestjét a DMK Ifjúsági Házában. Az iskola történetének harmadik alapítványi gáláján számos vendég élvezhette az iskola diákjainak műsorát.

 

A sort a színjátszó kör kezdte – Arany János Fülemüle című művét vitték színpadra Kovács Béláné rendezésében, mely megteremtette az est kellemes hangulatát. Ezt követően egyéni produkciók következtek, melyekben a terplános diákok tehetségük sokszínűségéről győzték meg az est résztvevőit. Volt, aki verset szavalt, volt, aki énekelt és voltak, akik tánctudásukat mutatták meg a nagyérdeműnek: láthattunk modern táncot és néptáncot egyaránt. A műsort az iskola énekkara zárta, amely egy részletet adott elő a versenyprogramból Bedőné Bakki Katalin vezetésével, melyet a Celjében megrendezett kórusversenyre állítottak össze. A nyitótánc egy keringő volt, amelyet az iskola fenntartója, Molnárné Somogyi Margit, illetve az igazgató úr, Molnár József táncolt az iskola egy-egy diákjával. A vacsora után következett a tánc és a baráti csevegés, majd éjfélkor - a hagyomány szerint - megkezdődött a tombolahúzás, az első húzásra az igazgató urat kérték fel, és a tombolatárgyak sorra gazdára találtak. A gála hajnalig tartó táncolással ért véget.


Tehát mindazok, akik részt vettek ezen a gálaesten – legyenek azok tanárok, vagy szülők, vagy egyszerűen csak olyanok, akik szerették volna jól érezni magukat – egy szórakoztató, vidám estével lettek gazdagabbak és ráadásul jó célt is szolgáltak.

alt

 

 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít