Menu

Ismét fesztiváloznak az Érparton

2012-07-07 09:35:38

 

Vidámparkkal, koncertekkel, sörsátrakkal és sütödékkel, színpadi, kulturális és sportprogramokkal várja látogatóit az idén harmadik alkalommal megrendezett Érpart Fesztivál.

 

Pénteken délutánra már minden készen várta a fesztiválozni vágyó közönséget az érparti rendezvénytéren. A szinte az utolsó pillanatig bővülő program színvonalát pénteken a Franciaországból érkező Chorale La Malepére Kórus bemutatkozása emelte, majd helyi zenekarok léptek föl a már ismert érparti színpadon.

 

Nagy András városkapcsolati tanácsnok nyitotta meg a fesztivál képzeletbeli kapuit, miután Kocsán László szervező köszönetét fejezte ki számára, amiért az önkormányzatnál mindent megtett a fesztivál támogatása érdekében. A városkapcsolati tanácsnok - aki részben az Érparti lakosok képviselője is - megnyitójában örömének adott hangot, hogy már harmadszor rendezik meg a fesztivált, amelyre úgy tűnik idén is nagy az érdeklődés és az igény. Jó szórakozást, kellemes beszélgetéseket és vidám időtöltést kívánt a fesztiválra látogatóknak, majd átadta a színpadot a 4-es metró zenekarnak.

 

A fesztivál hétvégi programjáról itt lehet tájékozódni.

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít