Menu

Mezítlábas városi folk

2012-10-26 14:01:31

 

altMetallica és Guns ’n roses számokat adtak elő gitáron a Palotásy János Zeneiskola tanulói Takáts Eszter október 19-i koncertje előtt, majd annak végén közösen játszottak el egy számot a magyar könnyűzenei élet hiánypótló dalszerzőjével és előadójával.
 

Az sem túl gyakori a magyar zene világában, hogy egy énekesnő dalokat ír; ha ehhez még hozzátesszük, hogy zenét is szerez mellé, akkor az ilyen előadók száma vészesen lecsökken. Takáts Eszter ezeknek az előadóknak a számát igyekszik gyarapítani töretlen lelkesedéssel és teljes odaadással.
 

A Jászkerület Nonprofit Kft. meghívására érkezett a Lehel Film-Színház színpadára, amit egy szál gitárral is tökéletesen képes volt betölteni. A közönség szeretetét pillanatok alatt megszerezte nemcsak közvetlen szerénységével és a mondatai végét díszítő göndör kacajokkal, de a hatvanas évek hippikorszakát idéző dallamaival is. Vidámság és zene áradt minden mozdulatából, még akkor is, ha épp egy költözködés kellős közepéről esett be a fellépésére. Senki nem vádolhatja azonban felkészületlenséggel vagy enerváltsággal a csupa energia énekest, aki a húrok szakadtáig játszotta dalait a színpadon.
 

A közönség hallhatott dalokat, melyek korábbi lemezein jelentek meg, de készülő albumára felkerülő szerzeményekből is kaptak ízelítőt a Johnny Mitchell, Sheryl Crow és Amy MacDonald nyomdokain haladó előadótól, aki saját stílusát mezítlábas városi folknak nevezi.
 

Rédei Panni

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít