Menu

Egészségügyi infrastruktúra fejlesztése Jánoshidán

2014-07-21 11:29:53

 

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás keretében megújul a kétkörzetes orvosi rendelő és központi ügyelet illetve a védőnői szolgálat Jánoshidán. A projekt megvalósítására nyújtott támogatás összege közel 58 millió forint.

 

A projekt az Észak Alföldi Operatív Program pályázatának keretében valósul meg, 100%-os támogatási intenzitással. A projekt célkitűzése az egészségügyi alapellátáshoz való hozzáférés feltételrendszerének javítása. A fizikai beruházás során átalakítják a meglévő kétkörzetes orvosi rendelőt és a központi ügyelet épületét, illetve a védőnői szolgálatot. Ezen kivitelezési munkák során nagy hangsúlyt fektetünk az akadálymentesítés, környezetvédelem, energiahatékonyság és fenntarthatóság szempontjaira.

 

A felújítás és átalakítással érintett terület nagysága megközelítőleg 215 m2. A beruházás sikeres megvalósítása során kialakításra kerül akadálymenetesített WC, 2 db orvosi rendelő, nővér és pihenő szoba, kezelő és kiszolgáló helyiségek. A beruházás keretében sor kerül 2 db személyi számítógép csomag beszerzésére is az orvosi rendelők részére, míg további 1 db személyi számítógép csomag pedig a védőnői szolgálat részére. Ezzel együtt a hatékonyabb, integrált ügyvitel megvalósítása érdekében a betegellátáshoz kapcsolódó szükséges szoftver beszerzése is megtörténik.
 

 

A projekttel közvetlen célunk, hogy a házi orvosok az alapellátás egyéb szolgálataival és a szakellátás területén is széles partneri kapcsolatokat alakítsanak ki és tartsanak fenn.

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít