Menu

Lebuktak a drogterjesztők

2014-07-25 11:29:46

 

Kábítószert értékesítettek és fogyasztottak, de lebuktak. A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást folytatott kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előzetes letartóztatása mellett M. István 30 éves gödöllői lakos és társa D. Attila 30 éves veresegyházi lakos ellen.
 

A nyomozás adati szerint a személygépkocsival közlekedő férfiakat 2013. szeptember 4-én 18 óra 50 perc körüli időben igazoltatták Jászfényszaru belterületén a megye rendőrei. Az intézkedés alkalmával bűncselekmény elkövetésének gyanúja merült fel, ezért a férfiakat az egyenruhások előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol mindkettőjüktől vizeletminta került biztosításra.

 

A rendőrség a  szakértők bevonásával végzett nyomozásban megállapította, hogy a férfiak kábítószernek minősülő anyagot fogyasztottak, továbbá 2013. nyarán Gödöllőn és környékén kábítószert kínáltak és értékesítettek.

 

A nyomozóhatóság az intézkedéskor, illetőleg a  terheltek otthonaiban megtartott házkutatás alkalmával kábítószernek minősülő tablettákat, kapszulákat, növényi őrleményt valamint fóliába csomagolt fehér port találtak meg és foglaltak le.
 

A Jászberényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terheltek ellen az eljárást befejezte, és a keletkezett ügy iratait július 17-én vádemelési javaslattal megküldte a Jászberényi Járási Ügyészség részére.

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít