Menu

Kilencen vehettek át megyei díjakat

2014-08-29 08:53:18

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés ünnepi díjátadóján hétfőn délelőtt a Megyeháza Dísztermében városunk több intézménye és személyisége is megtiszteltető elismerést vehetett át.

 

A díjazottak között találjuk a Jászberényi Állat- és Növénykertet, amely a JNSZ Megye Turisztikai Értéke Díjat vehette át. Megyei Egészségügyi Díjat kapott Dr. Bördős Lajos László, kórházunk szülészeti osztályvezető főorvosa, a gazdasági díj Birgés Tiborhoz, a Ferro-Press Fémipari Szolgáltató Kft. ügyvezetőjéhez került. Boldizsár János, a Klapka György SZKI intézményvezető helyettese, valamint Szemánné Barkóczi Judit a Lehel Vezér Gimnázium intézményvezető helyettese vehették át a Megyei Pedagógiai Díjakat. Bódisné Görbe Krisztina, a polgármesteri hivatal adóigazgatási irodájának vezetője Megyei Önkormányzati és Közigazgatási elismerésben részesült.

 

alt

 

Dr. Körei-Nagy József, rendőrkapitány rendészeti és közbiztonsági díjat kapott, míg Huszárné Medve Mária nyugalmazott főiskolai adjunktus vehette át a JNSZ Megyei Testnevelési és Sport Díjat. Végül, de nem utolsó sorban Szabó Tamás polgármester lett Az Év Polgármestere Jász-Nagykun-Szolnok Megyében Díj birtokosa.

 

alt


 

Kiemelkedő népművészeti alkotó és előadóművészi tevékenységért pedig a Népművészet Ifjú Mestere Díjat vehette át Budapesten Balog Zoltántól, az Emberi Erőforrások miniszterétől Dudás Dániel, a jászberényi Viganó Alapfokú Művészetoktatási Intézmény táncpedagógusa.

 

TutiHír

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít