Menu

Jászapáti bűnelkövető, aki 8 óra alatt triplázott

2014-08-30 12:17:10

 


Az elmúlt napokban Jászapátiban volt a legtöbb dolga a Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársainak. Eljárást folytatnak egy helyi férfi ellen is, aki rövid időn belül három bűncselekményt is elkövetett


Triplázó bűnelkövető

Nyolc óra alatt három bűncselekményt követett el a gyanú szerint egy 20 éves férfi Jászapátin. A Jászberényi Rendőrkapitányság több rendbeli lopás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Sz. Gábor jászapáti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a 20 éves férfi 2014. augusztus 28-án 11 óra körüli időben megjelent egy helyi oktatási intézmény udvarán és onnan eltulajdonított egy kerékpárt. A férfi ugyanezen a napon a délutáni órákban visszatért a helyszínre azért, hogy onnan egy újabb kétkerekűt lopjon el. Terve nem sikerült, mivel tetten érték, így a kerékpárt hátrahagyva elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a beszerzett adatok és információk alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sz. Gábort és azonnal megkezdték a férfi felkutatását. A helyi rendőrök gépjárművel tartottak a jogsértő lakcímére, amikor az egyik utcán észlelték, hogy a keresett férfi éppen egy zárt ingatlan területéről mászik ki egy dinnyével a kezében. Sz. Gábor látva a nyomozókat megpróbált elmenekülni, de nem jutott messzire. A férfit elfogták és előállították a Jászapáti Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A terhelt otthonában megtartott házkutatás alkalmával a rendőrök megtaláltak és lefoglaltak egy szétszedett állapotú kerékpárt, melyet még 2014. augusztus 23. és 2014. augusztus 25. között tulajdonítottak el egy jászapáti lakos házának udvaráról. A rendőrség vizsgálja Sz. Gábor büntetőjogi felelősségét más bűncselekmények vonatkozásában is.


Lopással gyanúsítják

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást F. Krisztián ellen a Jászberényi Rendőrkapitányság. A nyomozás adatai szerint a 18 éves fiú 2014. augusztus 22-én 17 óra és 2014. augusztus 27-én 11 óra közötti időben egy jászapáti lakatlan ingatlan kulcsát megtalálva a házba bement, majd onnan lakberendezési tárgyakat lopott el. A férfi a betörést követően az ingatlanba önkényesen a sértett tudta és engedélye nélkül beköltözött. A bejelentés után a rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a helyszínről előállították a Jászapáti Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.


(Forrás: police.hu)

 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít