Menu

Bemutatkoztak a szövetségesek

2014-09-23 09:43:15

 

Programalkotó tanácsra hívta támogatóit múlt hétfőn délutánra az Ifjúsági Házba Gedei József az Összefogás a változásért polgármesterjelöltje. A rendezvény célja az volt, hogy a választási programot ne csak a jelöltekkel dolgozzák ki, hanem kérjenek tanácsot, javaslatokat választóiktól is.
 

A fórumra érkezők személyesen találkozhattak körzetük képviselőjelöltjével és egy asztalhoz ülve mondhatták el nekik problémáikat, észrevételeiket. Előbb azonban bemutatkozott mind a tíz jelölt, akik egy-egy terület szakembereként is vállalták a jelöltséget. Kiderült van közöttük médiaszakember (dr. Kis Tibor), tanár (Ménkűné Válik Zsuzsanna), vállalkozó (Nagy István), közigazgatásban jártas szakember (dr. Fodor Erzsébet), zenész, tanár, sportember (Harnyos Ferenc), nyugalmazott rendőr (Sápi István), környezettudatos politikus (Ménkű Ottó), fiatal, a közélettel most ismerkedő gépészmérnök-hallgató (Csík István), a minden ember egyenlő jogaiért küzdeni akaró vállalkozó (Ráczné Kerepes Beatrix) és civil körökben jártas erdész is (Pélyi András).

 

alt


 

El lehet tehát mondani a szövetségesek képvielőjelöltjeiről, hogy sokféle területről érkeznének az önkormányzatba, de egy cél vezeti őket, a körzetükben élő emberek érdekeiért éppúgy küzdenének, mint a város valamennyi lakosáért és egy valóban demokratikusan működő önkormányzatért.

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít