Menu

Nyíregyházán folytatja a felkészülést a JKSE

2014-09-23 14:36:38

 

 

A Jászberényi Kosárlabda SE NB I A-csoportos csapata az elmúlt hétvégén Zalaegerszegen, a Göcsej Kupán szerepelt, Nem maradnak mérkőzés nélkül a fiúk a mostani hétvégén sem, hiszen a II. Nyíregyháza Nagydíj a Sunshine FM Kupáért elnevezésű tornán folytatják a felkészülést a bajnokság október eleji rajtjára.



Bencze Tamás és csapata a Göcsej Kupán két győzelmet aratott és egyszer szenvedett vereséget. Ez pedig az ötödik hely megszerzéséhez volt elegendő. A szlovének ellen az első félidőben megilletődötten játszott az együttes, majd a másodikban már partiban voltak ellenfelükkel, ám a mérkőzés sorsa az első 20 percben eldőlt. Az NB I B-csoportos Baja legyőzése nem okozott gondot a fiúknak, ahogy az NB I A-csoportban újonc MAFC ellen is nyerni tudtak. Mégpedig úgy, hogy a sérült Szögi Ádám és Náray Bence nem tudott pályára lépni. Ők a hétvégén a nyíregyházi tornán sem szerepelnek, de a bajnoki rajtra felépülhetnek.


Nincs tehát könnyű helyzetben Bencze Tamás, hiszen a két hiányzó miatt nincs sok variációs lehetősége. Nyíregyházán a házigazdák mellett az Alba Fehérvár és a szlovák BK Iskra Svit csapatával mérkőznek meg Dramicsaninék a Bujtosi Szabadidőcsarnokban.


A torna programja:


II. Nyíregyháza Nagydíj a Sunshine FM Kupáért


2014. szeptember 25. (csütörtök)

17:00 óra: Marso  NYKK  - Jászberényi KSE

19:00 óra: Alba Fehérvár - BK Iskra Svit


2014. szeptember 26. (péntek)

16:00 óra: Jászberényi KSE - Alba Fehérvár

18:00 óra: BK Iskra Svit - Marso NYKK


2014. szeptember 27. (szombat)


10:00 óra: BK Iskra Svit - Jászberényi KSE

12:00 óra: Marso NYKK - Alba Fehérvár

13:40 óra: eredményhirdetés


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít