Menu

Bajnok a Stinky Sox

2014-10-14 09:08:26

 

A hétvégén véget ért az idei baseball szezon, nem is akárhogyan. Az NBIII-as bajnokság döntőjének két nyert meccsig tartó párharcában a Hódmezővásárhely Beavers csapatával mérkőztek meg baseballosaink.
 

 

Múlt héten hazai pályán 10:4 arányban nyertünk a hódok ellen, most vasárnap pedig a párharc második meccsén is sikerült diadalmaskodni. Már az első játékrészben igen tetemes előnyre tettünk szert, melyet sikerült végig megtartani, sőt további remek támadásokkal, és magabiztos védekezéssel végül megnyertük a mérkőzést.

 

alt


 

 

Hódmezővásárhely Beavers - Jászberény Stinky Sox 4:14
 

 

A baseball NBIII-as bajnokság végeredménye:
 

 

1. JÁSZBERÉNY STINKY SOX
2. Hódmezővásárhely Beavers
3. Jánossomorja Rascals
4. Nemesvámos Tigers
5. Budapest Reds
6. A.E. 424. Budapest
7. Debrecen Tigers
 

 

A bajnoki cím előtt azonban egy másik hatalmas eredményt értünk el, ugyanis a junior (u15) bajnokságban a Jászberény Bandits is a dobogón végzett! Az érdi hármas döntőben körmeccsek döntöttek a végső helyezésekről, ahol az érdiek ellen épphogy kikaptunk (Érd-Jászberény 13:8), a diósdiakat sikerült legyőznünk (Jászberény-Diósd 14:13) és mivel az Érd megverte a Diósdot, így végül az ezüstéremnek örülhettünk.

 

alt


 

Végeredmény:
 

1. Érd Giants
2. JÁSZBERÉNY BANDITS
3. Diósd Dodgers

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít