Menu

Újabb VIP-szoba a kórházban

2014-10-21 09:45:02

 

A Szent Erzsébet Kórházban (is) pezseg az élet, hiszen 1 milliárd forintos fejlesztési lehetőséghez jutottak hozzá. Ezen kívül nemrég újabb VIP-szobát avattak, ezúttal a gasztroenterológiai osztályon.
 

Eddig a szülészeten és a sebészeten létesült olyan betegszoba, ahová az kerülhet, aki meg tudja fizetni annak magasabb komfortköltségét, és így jobb színvonalú, kényelmesebb környezetben töltheti a vizsgálat, a kezelés, a  gyógyulás napjait. A gasztrón készült el most új VIP-szoba, melynek kialakítását egy vállalkozói csapat finanszírozta meg. A 2,6 milliós költséget a Barakk Kft., a Konkoly Elektro Kft., a Sas-Tex-Ker Kft., a Farkas Fabútor Kft., Fehér Balázs építési vállalkozó és Zombori Tímea belsőépítész, valamint Fülöp Béla és családja (a Metálplaszt Kft. tulajdonosai) biztosította.

 

altAz átadó ünnepségen dr. Csiki Zoltán, a kórház főigazgatója felidézte a gasztroenterológiai kutatásokat, a jászberényi kórház egyedülálló eredményeit, hiszen Magyarországon először itt végeztek endoszkópos vizsgálatokat. A kórházat az e területen végzett úttörőmunka tette híressé. Aztán megemlítette, hogy a nemrég elnyert 1 milliárdos fejlesztés megvalósítása már el is kezdődött, a régen áhított CT-re már kaptak árajánlatot, így várhatóan decemberben itt is lehet a berendezés. Az építési beruházásra pedig a közbeszerzési pályázat is kiírható.
 

 

Fülöp Béla (a város mecénása) arról szólt, hogy sokféle lehetősége van a vállalkozóknak a társadalmi szerepvállalásra. A Fülöp család az egészségmegőrzést támogató megoldásokat tartja fontosnak. Az pedig, hogy a VIP-szobával másokat is segíthetnek, egy plusz lehetőség e történetben. A komfort-szoba napi 10 ezer forintért vehető igénybe, de az így befolyó összeg révén az osztályon megforduló többi beteg is jobb színvonalú ellátásban részesülhet.
 

 

Szabó Tamás polgármester a példamutató vállalkozói összefogást emelte ki, ami nagy segítség a kórháznak, de a városnak is.  Ez a támogató hozzáállás minőségében más, több a korábbi rendszertől. A komfort-szobák megvalósulásában a kórház menedzsmentjének is van szerepe. Azt kívánta, ez az út folytatódjék tovább. Az új szobát megtekintve láttuk, hogy kellemes helyre kerül majd, aki megfizeti a díját. A jól felszerelt betegágy mellett kanapé, tévé, tusoló is található elegáns kivitelben.

 

KE
 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít