Menu

Munkát ajánlott, pénzt kért érte

2014-11-12 11:01:11

 

A Jászberényi Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást H. László csemői lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 30 éves férfi 2014. júniusától valótlan tartalmú álláshirdetéseket tett közzé különféle újságokban, internetes oldalakon és a munkalehetőségek elnyeréséért különböző nagyságú összegeket utaltatott át a sértettekkel saját bankszámlájára. A jászberényi rendőrök a begyűjtött információk és adatok alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit 2014. november 11-én 7 óra 10 perckor Mikebudán elfogtak, majd előállítottak a Jászberényi Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták H. Lászlót, majd őrizetbe vették. 

 

A férfi az elmúlt hónapokban üzletszerűen elkövetett tettével - a nyomozás eddigi adatai szerint - több mint félszáz sértettet károsított meg így.

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít