Menu

Röplabda: bajnoki az MTK Budapest ellen pénteken – tét a negyedik hely

2014-11-21 13:49:04

 

 

Pénteken este a Bercsényi úti játékcsarnokban bajnoki mérkőzésen az MTK Budapest csapatát fogadja a Jászberényi Röplabda Klub együttese. Amennyiben a mieink 3 pontot szereznek a találkozón, úgy az alapszakasz felénél a 4. helyről várja majd a folytatást.


A két együttes néhány nappal ezelőtt Magyar Kupa mérkőzésen  már találkozott egymással, s akkor 3-2-re a mieink győztek. Ennek a találkozónak a visszavágóját november 26-án rendezik majd, s a továbbjutó a legjobb 8 között a TEVA Gödöllői RC-vel mérkőzik a négy közé jutásért.


A mai mérkőzés előtt Deme Gábor helyzetét nehezíti, hogy a liberó, Lékó Lilla és Korcsmár Karola is lázas beteg. Örömteli hír viszont, hogy ismét játékra jelentkezett Fényes Zsanett, aki öt éve Gödöllőn játszott utoljára. Beugrására a betegségek miatt mindenképpen nagy szükség van.


Az MTK Budapest, bár a bajnoki tabellán csak a 9., míg a mieink az 5. helyen állnak, már a Magyar Kupa mérkőzésen is megmutatta, hogy jobb csapat, mint amit a helyezése mutat. A legutóbbi fordulóban Nyíregyházán nyert a fővárosi alakulat, amely egyre jobb formában van. Szál Márta csapa így igen veszélyes ellenfél lehet a pénteki bajnokin.


A mieink célja persze minden gond és nehézség ellenére a 3 pont megszerzése, hiszen ebben az esetben az újonc JRK az alapszakasz felénél a 4. helyen várná a második kör kezdetét. Ez pedig nem várt nagyszerű eredmény lenne. Ehhez nagy szükség lesz arra is, hogy minél többen tekintsék meg mérkőzést és szurkoljanak csapatunknak.


Női röplabdabajnokság – november 21.


18.00 óra: Jászberényi RK – MTK Budapest

Bercsényi úti játékcsarnok


A bajnokság állása (zárójelben a csapatok által lejátszott bajnoki mérkőzések száma):

1. TEVA Gödöllői RC (10) 30 pont

2. Linamar-BRSE (11) 28

3. Vasas-Óbuda (10) 26

4. UTE (11) 20

5. Jászberényi RK (10) 18

6. Fatum-Nyírsuli (10) 17

7. Aluprof-TF-Budapest (10) 16

8. MCM-Diamant-Kaposvar (11) 12

9. MTK Budapest (10) 9

10. Budaörsi DSE (11) 5

11. Albrecht MVSC-MISI (9) 4

12. Palota RSC (10) 0


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít