Menu

Nincs megállás: kedden Magyar Kupa negyeddöntő a Gödöllő ellen

2014-12-08 12:51:40

 

 

A hétvégi kettős bajnoki forduló után nem marad ideje pihenésre a Jászberényi RK csapatának, hiszen kedden este Magyar Kupa negyeddöntő első mérkőzésen a bajnoki listavezető TEVA Gödöllői RC-t fogadják Deme Gábor lányai.


A pénteki, Gödöllőn elszenvedett 3-1-es vereség után bizakodva vártuk a vasárnapi, TAluprof-TF-Budapest elleni hazai bajnoki mérkőzést. Azért is, mert a listavezető gödöllőiek ellen jó teljesítményt nyújtottak lányaink. Sajnos ezúttal csalódnunk kellett, mert a tavaly negyedik helyen végzett vendégek esélyt sem adtak a mieinknek. Jobban játszottak a fővárosiak, míg Kriegel Zsófiék ezúttal gyengélkedtek. Búslakodásra azonban nincs idő, mert kedden Magyar Kupa nyolcaddöntő első mérkőzés vár Gardovicékra.


A Gödöllő ellen papíron nincs sok esélyünk, hiszen a bajnoki listavezető vasárnap a második helyen álló , a bajnoki címet védő Békéscsaba otthonában is győzni tudott (3-1). Az viszont biztató, hogy mindkét bajnoki mérkőzésünkön egy-egy szettet nyertünk a szomszédvár ellen. Azaz, jó mérkőzés várható, melyen szükség lesz a szurkolók támogatására is. A keddi mérkőzés visszavágóját a jövő héten szerdán rendezik, s akkor kiderül, hogy melyik csapat jut a Magyar Kupában a legjobb 4 közé.

Magyar Kupa nyolcaddöntő – első mérkőzés

december 9. – kedd

19.00 óra: Jászberényi RK – TEVA Gödöllői RC

Bercsényi úti játékcsarnok



Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít