Menu

Panasza van? Segítünk!

2015-01-29 13:57:39

 

Ingyenes pénzügyi jogi tanácsadás Jászberényben. 2014. december 1-jétől nemcsak fogyasztóvédelmi panasszal, hanem már pénzügyi jogi kérdéssel is fordulhat a Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetséghez (FÉBÉSZ).


A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ támogatásával megvalósuló pénzügyi jogi tanácsadás ingyenesen, előzetes bejelentkezés nélkül vehető igénybe hétfőnként 9:00 és 16:00 óra között a FÉBÉSZ Lehel vezér tér 15. szám alatti irodájában. A személyes tanácsadás mellett lehetőség van a telefonon (0657/401-888; 0670/515-4452), e-mail-en (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és a Facebookon történő panaszbeküldésre is.


A szövetség az utóbbi időben több pénzügyi tárgyú megkeresést is kapott (hitelfelvétel, szerződéskötés, szerződésértelmezés, az elszámolási törvénnyel kapcsolatos határidők közötti eligazodás, tisztességtelennek vélt banki gyakorlatok, gépjármű kölcsönszerződéssel kapcsolatos problémák), ezért is szükségesnek és hasznosnak érzi a pénzügyi segítségnyújtás lehetőségét.


A tanácsadó iroda népszerűsítése, a fogyasztók minél szélesebb rétegének elérése céljából, az egyesület korábbi és új együttműködései révén civil pénzügyi hálót alakított ki: felkeresett több, a Jászságban működő civil szervezetet (pl. nyugdíjas klubok, helyi lapok kiadásáért felelős alapítványok, hagyományőrző egyesületek stb.) és eljuttatta részükre az irodáról készült tájékoztató anyagot. A FÉBÉSZ honlapját (www.febesz.eu) új menüponttal („Pénzügyi fogyasztó”) is fejlesztette, tájékoztatást adva az aktuális pénzügyi hírekről, kérdésekről, jogszabályokról. A „Pénzügyi fogyasztó” menüpont létrehozásának célja, hogy segítse a fogyasztókat az alapvető pénzügyi és az elszámolási törvénnyel kapcsolatos újdonságok, határidők közötti eligazodásban.


A Szervezet az év első felében különösen sok megkeresésre számít, tekintettel az elszámolási törvényre, az ehhez kapcsolódó határidőkre, és az egyéb jogszabályváltozásokra.


Forrás: FÉBÉSZ


Bővebb információ: www.febesz.eu
 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít