Menu

Névadó szponzor és kölcsönjátékos a JKSE-nél

2015-02-25 10:32:39

 


Az előző évből adódó gondok miatt, melyeket minden sportbarát jól ismer, igen nehéz éve van a Jászberényi KSE NB I A-csoportos felnőtt férfi kosárlabdacsapatának. A 87 milliós önkormányzati kölcsön óriási segítséget jelentett a klub számára, ám a következő szezon anyagi hátterének biztosítása további támogatók nélkül elképzelhetetlen. A folyó bajnokság hátralévő részében FAIRIUM Jászberényi KSE néven szerepel az együttes, amelyhez Körmendről kölcsönbe érkezett Sonyák Béla.



A budapesti székhelyű, ám Jászberényben is kirendeltséget működtető FAIRIUM Kft. a szezon végéig kötött megállapodást a JKSE-vel. A 2009-ben alakult cég elsősorban mérnöki tevékenységgel és műszaki tanácsadással foglalkozik.


Ugyancsak jó hír, hogy a szezon végéig a Körmend kölcsönadta az egykori szolnoki játékost, Sonyák Bélát a JKSE-nek. A sérülések miatt szűk keret így egy fővel bővült, azaz Bencze Tamás rotációs lehetősége javult. Sonyák negyedik éve játszik Körmenden, s most a szezon végéig érkezett kölcsönjátékosként csapatunkhoz. Várhatóan a hét végén, szombaton az Atomerőmű SE ellen be is mutatkozik jászberényi színekben a 2-es poszton játszó kosaras.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít