Menu

Gyerünk lányok, nincs veszteni valónk!

2015-03-27 13:20:00

 

 

Az NB I-es női röplabdabajnokság rájátszásos szakaszának első felében a négy közé jutásért mérkőzik egymással az alapszakaszt az első nyolc helyen záró együttes. A Jászberényi RK hetedikként a második Gödöllőt kapta ellenfélül, s a két győzelemig tartó párharc első felvonását idegenben elveszítette csapatunk. Pénteken a Bercsényi játékcsarnokban a harmadik, mindent eldöntő mérkőzés lehetőségéért szállnak harcba lányaink.


Tudtuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, ám arra nem számítottunk, hogy sérülések miatt két bosnyák idegenlégiósunkat – Gardovicot és Tesevicet – is nélkülöznünk kell majd a párharc során. Az élet azonban sokszor felborítja az előre tervezett menetrendet, ahogy tette most is.


A két együttes első találkozóján nem született meglepetés. Bár az egyes szetteken belül sikerült megszorongatnunk a szomszédvár csapatát (23, 17, 20), ám a mérkőzést 3-0-ra a hazaiak nyerték. Egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet csapatunk, de a válogatott Szakmáryval nem bírtunk. A nagyszerű ütő rendre megoldhatatlan feladat elé állította lányainkat. Mellette a másik válogatott ütő, Csengeri is jól játszott, s így a hálónál fölényben voltak a gödöllőiek.


Persze ma egy új meccs kezdődik. Egy olyan mérkőzés, amelyen nekünk nincs veszíteni valónk, csak a vendégeknek. Győzelem esetén április 5-én ismét ellátogatunk Gödöllőre, hogy eldöntsük, ki jut a legjobb négy közé. Vereség esetén pedig, ha most is megszorongatjuk az esélyesebb ellenfelünket, akkor gratulálunk a gödöllőieknek és sok sikert kívánunk nekik a négy között. Mi pedig emelt fejjel készülhetünk az 5-8. helyért folyó küzdelmekre.


Női röplabdabajnokság – a negyeddöntők állása:


Vasas-Óbuda – Kaposvár 1-0

A két győzelemig tartó párharc első mérkőzését a Vasas-Óbuda nyerte.


TEVA Gödöllői RC – Jászberényi RK 1-0


A két győzelemig tartó párharc első mérkőzését a TEVA Gödöllői RC nyerte.


Linamar BRSE – Fatum Nyírsuli 3-0

A Linamar BRSE 3-0-ra nyerte a két csapat párharcát és a 4 közé jutott. A nyíregyháziak az 5-8. helyért mérkőzhetnek a folytatásban.


Aluprof-TF Budapest – UTE 1-2

A három győzelemig tartó párharcban jelenleg 2-1-re az UTE vezet.



Női röplabdabajnokság – negyeddöntők második mérkőzés


március 27. – péntek


18.30 óra: Jászberényi RK – TEVA Gödöllői RC

Bercsényi úti játékcsarnok


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít