Menu

Kazincbarcika ellen hazai pályán kezdi a szezont szombaton a JFC

2015-07-28 12:17:16

 

 

Amint arról korábban már beszámoltunk, a Jászberényi FC NB III-as felnőtt csapata a Keleti-csoportba került besorolásra, ahol 17 együttes kezdi majd meg a pontvadászatot a hétvégén. A JFC az első fordulóban hazai pályán a Kazincbarcika együttesét fogadja.


Az egyhetes ausztriai edzőtáborból hazatérő Jászberényi FC-re a felkészülés utolsó hetén még egy felkészülési mérkőzés vár. Igor Nicsenko tanítványai kedden (ma) este, 19 órától Nagykátán játsszák a bajnoki rajt előtt az utolsó edzőmérkőzésüket. Szombaton pedig jön a 2015/2016-os szezon rajtja, mégpedig hazai pályán a Kazincbarcika ellen.


A barcikaiak elleni mérkőzésnek az lesz a különlegessége, hogy az ellenfélnél szerepel az a Farkas János, aki a legutóbbi szezonban még a JFC házi gólkirálya volt. A hírek szerint szeretett volna Svédországba igazolni, ám ez nem jött össze, s így a kazincbarcikai csapatnál kötött ki. Rá mindenképpen különösen figyelni kell a mieinknek, hiszen nagyon gólérzékeny játékos.


Ami pedig a mieinket illeti: elképzelhető, hogy az átigazolási időszak hajrájában a tréner, Igor Nicsenko fia is csatlakozik a JFC keretéhez. Ő Szlovákiából tenné át székhelyét Magyarországra. Még egy védőt is kinézett magának a JFC vezetése, azaz két játékossal egészülhet ki 22-esre csapatunk kerete.


A Keleti-csoport első fordulójának párosítása:


augusztus 1. – szombat

17.30 óra: Jászberényi FC - Kazincbarcika SC FC

Városi stadion


Somos SE – Újpest FC II.


Tállya KSE – Cigánd SE


Felsőtárkány SC – REAC


Ceglédi VSE – DVTK II.


Termálfürdő FC Tiszaújváros – Rákosmente SK


Nyírbátori FC – FC Hatvan


Nyíregyháza Spartacus FC – DVSC-DEAC II.


Szabadnapos: Putnok FC


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít