Menu

Eredményesen kezdték az őszt a taekwon-dósok

 

2015-10-07 10:53:20

 

A JSE Kondor ITF Taekwon-Do Szakosztály sportolói a nyári szünetet, a hagyományokhoz híven a Jászdózsai edzőtáborral kezdték, melyet a sportág országos szövetsége által szervezett nemzeti edzőtábor követett. Utóbbin a szakosztály tagjai sikeres övvizsgát tettek, lépve ezzel a sportág egy magasabb színvonalára.


A nyári alapozó edzéseket követően szeptember 26-án a szlovéniai versennyel kezdetét vette az őszi-téli versenyszezon. Magyarországot a Bálint Zoltán által vezetett, öt versenyzőből álló csapat képviselte. A jászberényi sportolók az alábbi eredményeket érték el:
 
 

Formagyakorlat:


Serdülő fiú sárga öv:
Zsíros Adrián – 2. hely
Tűzkő Olivér – 3. hely
 


Ifjúsági lány zöld öv
Bábosik Boglárka – 2. hely
 

Küzdelem:


Bordás Arnold gyerek fiú -40 kg – 3. hely
Zsíros Adrián serdülő fiú -45 kg – 3. hely
Bábosik Boglárka ifjúsági lány -55 kg – 1. hely



alt

A csapat tagjai, balról jobbra:
Banka Csaba, Tűzkő Olivér, Bálint Zoltán,
Bábosik Boglárka, Zsíros Adrián, Bordás Arnold




Mindemellett szeptember folyamán a szakosztály tagjai két bemutatót is tartottak Jászberényben: szeptember 20-án, a jászberényi Autómentes napon és szeptember 26-án az Egészségnapon. Látványos bemutatóikkal színesítették a rendezvények programját, illetve megpróbálták felkelteni a látogatók érdeklődését a Taekwon-Do iránt, valamint felhívni a figyelmet a térségben egyedülálló nemzetközi rendezvényünkre.


Az őszi-téli versenyszezon kiemelt versenye ugyanis az általuk rendezett VII. Lehel Vezér Nemzetközi ITF Taekwon-Do Kupa és I. Eperjesi Nándor Emlékverseny. Az eseményen az alábbi kategóriákban mérik össze erejüket és tehetségüket a versenyzők: formagyakorlat, küzdelem és idén először, a szakosztály korábbi vezetője, Eperjesi Nándor szívéhez is közel álló erő- és speciális töréstechnikai versenyszámokban. A verseny  október 10-én, Jászberény Bercsényi úti sportcsarnokában kerül megrendezésre 8:00 órától, amelyre sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődő és szurkolni vágyó, sportszerető vendéget! A belépés ingyenes.
 

TutiHír.hu

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít