Menu

Bereczki Szabolcs: bajnoki bronz Csömörön

2015-11-23 10:11:16

 

 

Lassan már megszokhatjuk, hogy nem telik el hétvége jászberényi birkózó siker nélkül. Így volt ez most is, hiszen szombaton egy magyar bajnoki bronzérem került Bereczki Szabolcs nyakába.


November 21-én, szombaton Csömör adott otthont a 2015.évi Diák II. Szabadfogású Országos Bajnokságnak. A 217 indulót felvonultató mezőnyben három fővel képviseltette magát a Jászberényi Birkózó Szakosztály.


A három fiatal remekül megállta helyét a sűrű mezőnyben, s közülük Bereczki Szabolcs szerepelt a legjobban. A legkisebbek ( 26 kg) között induló berényi ifjú erősember, aki korcsoportjában még csak első éves, remek birkózást mutatott be. Technikás, pörgős birkózással a harmadik helyen végzett, s kis szerencsével akár döntős is lehetett volna – tájékoztatta szerkesztőségünket edzője, Száraz Tibor.


A 38 kilogrammosok mezőnyében két berényi fiatal szerepelt. Közülük Beszteri Milán a 7., Bozsovics Krisztián a 8. helyet szerezte meg.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít