Menu

Egyre komfortosabb a kórház

 

2016-07-26 10:27:18

 

Az Electrolux támogatásával készült a Szent Erzsébet Kórházban az első komfortszoba a szülészeten, hogy a baba és a mama első napjai igazán családias, jó körülmények között telhessenek el. Azóta neves jászberényi vállalkozók, cégvezetők – egykori electroluxos szakemberek – jóvoltából ez a gesztus folytatódott, s a napokban már az ötödik komfortszoba avatására kerülhetett sor.

 

A szülészet után a gasztoenterológiai osztályon, majd a sebészeten, a gyerekosztályon, most pedig a nőgyógyászaton volt egy kis avató ünnepség. Sinkó-Káli Róbert, a kórház megbízott főigazgatója örömmel köszöntötte az adományozó házaspárt, Czinege Károlyt és feleségét Bóka Jolánt, akik a komfortszoba megvalósítását finanszírozták. Az ilyen egyágyas komfortszoba kialakítása, felszerelése magasabb színvonalú az egyszerű kórházi ágynál, egy szállodai szoba szintjét is eléri. Külön fürdőszoba, egy kis konyhai rész van benne, és saját tévé. Igaz, itt az ellátásért fizetni kell, ennek ellenére van rá igény.

 

A Czinege házaspár számára mindig fontos elv volt életük során segíteni másokon. Gyermekeik is itt, a berényi kórházban születtek egykoron. Mivel volt már minta, megnézték, mitől komfortszoba egy ilyen szoba, s ahhoz igazították a tervezést és a kivitelezést is. Múlt szerdán pedig nagy örömmel adták át immár használatra.

 

alt

 

 

Sinkó-Káli Róbert érdeklődésünkre elmondta, hogy öröm az ilyen esemény, de újabbakra is készülnek már. A gyermekosztályon történik most nagyobb átalakítás és bővítés, ami érinti a korábbi komfortszobát is. E téren most Szatmári Zoltán támogatása a meghatározó. A belgyógyászati osztályon az OTP segítségével készül hamarosan az újabb komfortszoba, ehhez a tervek, engedélyek már megvannak, a kivitelezés van soron. Ebben a folyamatban pedig sok segítséget ad a vállalkozóknak, szponzoroknak Fülöp Béla cégvezető is, aki szintén szponzorált már ilyen szobát.

 

A főigazgató elmondta, hogy azok, akik ilyen szoba kialakítását segítik – szükség esetén – térítésmentesen vehetik igénybe, akárcsak a kórházi dolgozók. Az adományozók hozzátartozói számára 50%-os kedvezményt biztosítanak. Az OTP-támogatást pedig úgy köszönik majd meg, hogy a Csányi Alapítvány számára biztosítják az ingyenességet.  

 

KE 

 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít