Menu

Gólból egyet, sárga lapból hetet kaptunk

 

2016-09-26 10:29:34

 

Gondot nem jelentett egyik sem, mert 3 – 1-re nyertünk a DVTK II. ellen. A diósgyőri ifjak nem gördítettek komoly akadályt a mieink elé, és futballistáink meg is ugrották ezt a „magasságot”. A borsodi piros-fehérek a játékvezető közreműködésével megcselekedték, amit megkövetelt a papírforma. És a hazai pálya. 


A játék a szeptember végi, sápadó napfényhez hasonlított: nem volt az igazi. Ettől még ki lehet mondani, hogy a Jászberényi FC elindult felfelé, hiszen ezzel a győzelemmel, nyolc forduló után, felzárkóztunk az élbolyhoz a labdarúgó NB III. Keleti csoportjában.


A 13. percben a vendégek tizenhatosán belül két berényi játékos futtában összeakadt. Kettejük közül Prasler esett nagyobbat, mire a bíró, általános elképedésre, tizenegyest ítélt. A diósgyőriek nem vették a szívükre az ítéletet, Hevesi-Tóth Tamás is higgadt maradt, és a jobb alsó sarokba helyezte a labdát (1 – 0).


A 18. percben a DVTK támadója a kifutó Menczeles felett kapura emelt, a labda a felső lécről visszapattant, álmélkodó védőink lemaradtak, nem úgy Szabó Balázs, aki 5 méterről a bal alsó sarokba lőtt (1 – 1).


A 44. percben a vendégek ötösén egy lecsorgó labdára Nyárasdi Zsombor fordult rá, és jobbról a hosszú alsó sarokba gurította (2 – 1).


A 60. percben Prasler Thomas Michel némi tusakodás után fejelt közelről a bal alsó sarokba. A lelátóról úgy tűnt, hogy a hazai csatár a megengedettnél nagyobb erővel tartotta távol magától a védőjét, de a játékvezetőnél ez a jelenet még a férfias küzdelem határain belül volt, és megadta a gólt (3 – 1). 


A JFC tulajdonképpen Gazdálkodj okosan!-t játszott. A kínálkozó lehetőségekkel nagyrészt élni tudott, és beérte ennyivel. Kérdés, hogy az elkövetkező, jobb képességű, motiváltabb ellenfelek kikényszerítik-e a csapatból azt a minőséget, ami valódi előrelépést hozna.


Kun Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít