Menu

Ajándéközön a jászberényi kórház gyermekosztályának

 

2017-02-10 13:03:59

 

A mindennapi gyermekgyógyászathoz szükséges eszközöket kapott a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház Csecsemő- és Gyermekosztálya a K&H gyógyvarázs és az Atmedia jóvoltából.


Az Atmedia a K&H Csoport médiapartnereként 3. éve csatlakozik a gyermekegészségügyet komplexen támogató K&H gyógyvarázs programhoz, melynek keretében a mindennapi gyógyellátáshoz nélkülözhetetlen eszközökkel ajándékoz meg egy gyermekosztályt. A médiaértékesítő cég ezúttal a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház Csecsemő- és Gyermekosztályát lepte meg új vérnyomásmérővel, cumisüvegekkel, eldobható- és textilpelenkákkal, valamint játékokkal.


„A K&H gyógyvarázs program keretében 2004 óta támogatjuk a gyermekegészségügyi intézményeket. Az elmúlt években ennek köszönhetően Jász-Nagykun-Szolnok megye intézményei közel 6 millió forint támogatást kaptak. A 2013 óta töretlen népszerűséggel működő K&H gyógyvarázs mesedoktorok programban pedig már kezdettől fogva részt vesz a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház. Szívmelengető érzés, hogy programunk azonban nem csak a gyermekegészségügyi intézményeket és az önkénteseket mozgatja meg, hanem partnereinket is” – mondta Pálinkás Imréné, a K&H jászberényi bankfiókjának vezetője.


„Az Atmedia évek óta partnere a kórházak működését és felszereltségét segítő társadalmi felelősségvállalási programnak. Minden évben vidéki kórházat választunk, olyan közösséget, amely a környezetének kiemelkedően fontos, és minden segítségre szüksége van, hogy a betegek gyógyítását biztosítsa.  Idén a jászberényi kórház gyermekosztályát segítjük műszer és gyermekgondozási felszerelések, valamint játékok adományozásával” – mondta Tarnai Melinda, az Atmedia marketing menedzsere.   


„Hosszú évek óta van kapcsolatunk a K&H gyógyvarázs programmal, amelynek keretében nagyobb összegű műszerbeszerzés és számítógépes eszközpark modernizálásában kaptunk támogatást. A régóta jól működő K&H gyógyvarázs mesedoktor program és a mesék nézését lehetővé tevő számítógép pedig színesebbé teszi a gyermekek osztályon töltött idejét. Mivel egy évvel ezelőtt kibővült a gyermekosztály, így a betegforgalom is jelentősen megnövekedett, és az alapvető eszközökből is nagyobb igény jelentkezett. Ennek kapcsán különösen jól jön az Atmedia felajánlása, mely vérnyomásmérővel, pelenkával és cumisüvegekkel segíti az osztály működését" - mondta Dr. Badari Ágnes Jászberényi Szent Erzsébet Kórház Csecsemő- és Gyermekosztályának osztályvezető főorvosa.
 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít