Menu

Hangszersimogató szerdán délelőtt

 

2017-02-13 10:16:40

 

Színültig telt a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium tornaterme diákokkal február 1-jén délelőtt két alkalommal is. Annak ellenére, hogy most nem lehetett futni, labdázni a teremben, jókedvűen távoztak az 5-6. és a 7-8. évfolyam tanulói egy-egy tanórát követően, ugyanis a földre helyezett szivacsokra leheveredve a Cimbaliband „Hangszersimogató” című koncertjét élvezhették a gyerekek.


Unger Balázs és társai a Kóti Ágnes tanárnő segítségével megvalósult minikoncerten amellett, hogy a Kárpát-medencei térség népzenéjének színes világával megismertették a tanulókat, interaktív foglalkozás keretében mutatták meg a gyerekeknek az ütőgardont, a brácsát, a tamburát, valamint a a zenekar stílusát meghatározó 138 húros, trapéz formájú hangszert. Miután a feltett kérdésekre ügyesen válaszoló diákok zenekari kitűzőket kaptak ajándékba, elmondható, a hallottakon túl kézzel fogható emlékekkel is gazdagodtak az iskolások.


Az iskola művészeti nevelésébe jól illeszkedő program igazán élményszerűen hozta közel a felső tagozatosokhoz az ének-zene órákon tanultakat, ezt az előadások végén felcsattanó vastaps is méltán igazolta.

PT

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít