Menu

Sport: hibátlan hétvégi mérleg

2017-02-27 12:41:09

 

 

Három mérkőzésből három győzelem a hétvégi mérlege a jászberényi csapatoknak a Nemzeti Bajnokság különböző osztályaiban. A röplabdázó lányok a Palota RSC-t, a kosárlabdázó fiúk a Vasas Budapestet, míg a labdarúgók az MTK II-t győzték le.

 

Röplabda női NB I

 

Nem okozott különösebb gondot a tabella utolsó helyén álló Palota RSC legyőzése pénteken este hazai pályán röplabdázóinknak. Pintérék az első szettet kicsit nyögvenyelősen, a másodikat és a harmadikat nagyon simán nyerték a lelkes, de szerény játékerőt képviselő vendégek ellen. A találkozó lehetőséget biztosított arra is, hogy Branislav Franics a cserejátékosait is pályára küldhette.

 

Jászberényi RK - Palota RSC 3:0 (16, 9, 16)

 

A Jászberényi RK jelenleg a 4. helyen áll a tabellán. Lányainknak még két mérkőzést játszanak az alapszakaszban, majd következik a rájátszás.

 

Kosárlabda férfi NB I

 

A jelenleg az alsóházban tanyázó JP Autó- JKSE csapata a közvetlen vetélytársának számító Vasas Budapest együttesét fogadta szombaton este a Bercsényi úti játékcsarnokban. Ősszel idegenben hosszabbításban nyertek fiaink, s a mostani mérkőzésen is kiegyenlített első félidőt láthattak a szurkolók. A harmadik negyedben azután a mieink bekeményítettek, s mind támadásban, mind védekezésben jelentősen ellenfelük fölé kerekedtek. A 20 ponttal megnyert játékrész után 19 pontos előnnyel kezdhette a záró 10 percet csapatunk. Ebben már csak az volt a kérdés, hogy a végén elérjük-e a 100 pontot, s mekkora lesz a különbség a két csapat között. Nos, a 100 pontot nem sikerült elérni, de a 20 pontos siker után méltán kapott nagy tapsot csapatunk.

 

JP Autó-JKSE - Vasas Budapest 97-77 (25-20, 17-23, 32-12, 23-22)

 

A bajnokságban jelenleg a 11. helyen áll a JP Autó-JKSE csapata, s már csak egyetlen győzelemnyi a hátránya az előtte álló kecskemétiekkel szemben.

 

Labdarúgó NB III Keleti-csoport

 

A tavaszi második fordulóban, a nyitányon elszenvedett meglepő hazai vereség után, az MTK második csapatánál vendégeskedtek labdarúgóink. Az igen izgalmas, fordulatos találkozón a hazaiak szereztek vezetést, ám a nagyszünetre már 1-1-es állásnál mentek a csapatok. A második játékrész elején kétgólos előnyre tettv szert csapatunk (1-03), de a hazaiaknak sikerült az egyenlítés (3-3). A három pontot végül a 93. percben szerzett góllal a mieink szerezték meg. A találkozó külön érdekessége volt, hogy a mieink mind a négy találatát Hamar Ádám szerezte!! Ez a nagyszerű egyéni teljesítmény pedig idegenbeli sikert ért.

 

MTK II - Jászberényi FC 3-4 (1-1)

 

A Jászberényi FC jelenleg a 3. helyen áll a Keleti-csoport tabelláján. Mivel ebben a fordulóban az előttünk álló két csapat döntetlent játszott egymással, így mind a listavezető Kazincbarcika, mind a második Monor előnye 2-2 ponttal csökkent a mieinkkel szemben: 1 Kazincbarcika 44, 2. Monor 41, 3. Jászberényi FC 39.

 

Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít