Menu

Kick-Box Diákbajnokságon remekeltek a jászberényi Taekwon-Dosok

2017-03-29 09:25:26

 

A JSE Taekwon-do szakosztálya 4 versenyzővel vett részt a Békéscsabán rendezett  Wako Kick-Box Diákbajnokságon, ahol közel 300 fős versenyzői gyűlt össze. Csapatunk már évek óta jó kapcsolatot ápol a világhírű, Csepeli Halker Király Team-mel és több versenyzőnk kettős igazolással is rendelkezik. A hétvége folyamán tehát a Halker Király Team Kick-Box egyesület színéiben léptek tatamira versenyzőink. Mindnyájan két-két szabályrendszerben indultak és nagyon előkelő, dobogós helyezéseket értek el. Összesen 2 db arany, 3 ezüst, 3 bronz érmet szereztek!


Eredményeink:



Light-contact szabályrendszer:
Török Karola: cadet2 -46kg 1.hely
Tűzkő Olivér: cadet2 -69kg 1.hely
Száraz Gergő: cadet2 -52kg 2.hely
Banka Csaba: junior -57kg 3.hely
 

Kick-light szabályrendszer:
Török Karola: cadet2 -46kg 2.hely
Száraz Gergő: cadet2 -52kg 2.hely
Tűzkő Olivér: cadet2 -69kg 3.hely
Banka Csaba: junior -57kg 3.hely

Jelenlegi teljesítményük és versenyeredményeik is azt mutatják, hogy jó eséllyel pályáznak a Kick-box Magyar válogatottságra, ugyanakkor felkészülésünk töretlenül zajlik tovább, készülve a júniusi Magyar Bajnoki döntőre. Itt fog el dőlni ugyanis, hogy kik képviselhetik hazánkat a szeptemberi Utánpótlás Európa bajnokságon.

 

Bálint Zoltán, Soós László

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít