Menu

Tiszta kézzel, erős hittel és magyar szívvel

2017-04-07 11:59:28

 

 

Pénteken délelőtt a Jobbik jászberényi irodájában Dr. Lukács László György, országgyűlési képviselő, frakcióvezető helyettes mutatta be a párt Jász-Nagykun-Szolnok megye 2-es számú választókerületében a 2018-as választásokon induló jelöltjét. A jelölt személye nem okozott meglepetést, hiszen 2014-ben is ő, azaz Budai Lóránt indult az országgyűlési választásokon a Jobbik jelöltjeként.


Dr. Lukács László György bevezetőjében örömének adott hangot, hogy ő mutathatja be pártja azon jelöltjét, aki a Jobbik színeiben a 2018-as országgyűlési választásokon Jász-Nagykun-Szolnok megye 2-es számú választókerületében indul. 


– Budai Lóránt lesz a jelöltünk, aki Jászberényben született és itt is él családjával. A helyi kórházban 12 éven át dolgozott a radiológián, ahol nagyon sok embert megismert. A Jobbikkal 2009-ben került kapcsolatba, majd egy évvel később a párt önkormányzati képviselője lett Jászberényben. Helyi választási sikerét 2014-ben is megismételte, s ebben az évben a megyei közgyűlés tagja is lett – kezdte a jelölt bemutatását dr. Lukács László György.


A Jobbik frakcióvezető helyettese azt is elmondta jelöltjükről, hogy az egyik legaktívabb megyei képviselőjük, aki a Jászsággal is tartja a kapcsolatot. – Budai Lóránt a legerősebb ellenzéki párt képviseletében indul a 2018-as választásokon és meg is fogja nyerni választókerületét. Aktív, sikeres politikus, akit a pontosság, becsületesség s a tisztesség jellemez – jelentette ki dr. Lukács László György.

 

alt

Dr. Lukács László György (jobbra) otrszággyűlési képviselő,  frakcióvezető helyettes mutatta be a Jobbik 2018-as jelöltjét, Budai Lórántot


A sajtótájékoztató második felében Budai Lóránt vázolta fel, hogy országgyűlési képviselőként mi az, amire a legnagyobb figyelmet fordítana – A legfontosabb az lenne, hogy az emberek biztonságban érezhessék magukat az egész országban, így a Jászságban is. Ma sokan félelemben élnek, s ezt a felelős magyar kormánynak meg kellene szüntetni. Az embereknek lehetővé kellene tenni az anyagi biztonságot. Nem ukrán vendégmunkásokra lenne szükség, hanem jól képzett és jól megfizetett magyar munkaerőre. Szükséges a lelki biztonság, amihez mindenképpen szükséges az egészségügy átalakítása. A kórházak adósságát kezelni, a várakozási időt rövidíteni, a béreket emelni, a munkakörülményeket javítani kell. Ugyancsak fontos a mindennapi biztonság, amely a közbiztonság helyzetének javításával növelhető, s a biztonságos munkába járás is jogos igénye az embereknek. Ehhez pedig elengedhetetlen a közutak állapotának javítása, Jászberény esetében pedig az elkerülő út 3. szakaszának megépítése – mondta Budai Lóránt, aki megjegyezte, hogy mindez a jászsági emberek életét könnyítené meg.


A képviselő-jelölt kijelentette, hogy tiszta kézzel, erős hittel és magyar szívvel kívánja a képviselői munkát végezni a Parlamentben, amennyiben erre lehetősége lesz. Szolgálat, alázat és munka az, ami szerinte a képviselők feladata. Mindehhez értő fülre és nyitott szemre van szerinte szükség. Budai Lóránt azt is megjegyezte, hogy az eddigi önkormányzati képviselői és megyei képviselői munka során rengeteg tapasztalatot szerzett.


Kérdésünkre, miszerint munkaügyi pere végleg lezárult-e, már a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházzal, a következőket mondta: - Az első fokú bíróság megállapította, hogy jogellenesen bocsátottak el, s vissza kell helyezniük a radiológiára. Másodfokon a jogellenes elbocsátást ugyancsak megállapították, viszont úgy döntöttek, hogy nem kell visszahelyezni volt állásomba. Most ott tartunk, hogy a Jobbik jogászai vizsgálják, milyen jogi lehetőségen van még.


A Jobbik elsőként mutatta be a 2018-as országgyűlési választásokon, a Jász-Nagykun-Szolnok megye 2-es számú választókerületében induló jelöltjét. Ezzel akár úgy is vehetjük, hogy a verseny megkezdődött a jelöltek között. Természetesen arról is beszámolunk majd, hogy a bennünket leginkább érintő választókerületben Budai Lórántnak kik lesznek a versenytársai.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít