Menu

Röplabda: négy közé juthat a Magyar Kupában a JRK

2017-08-15 15:39:14

 

 

A Magyar Röplabda Szövetségben elkészítették a férfi és a női Magyar Kupa sorsolását. A Jászberényi RK csapata a Palota ellen kezd, majd várhatóan a gödöllőiekkel mérkőzhet a legjobb 4 közé jutásért.


 
Tizenkilenc női csapat nevezett a Magyar Kupa 2018/2019-es kiírására. A Jászberényi RK együttese a legjobb 8 közé jutásért a Palota Volleybal Kft. csapata ellen mérkőzik. Továbbjutás esetén a legjobb négy közé a Gödöllő – TFSE találkozó győztese lehet a mieink ellenfele. Bár most még nehéz megítélni, hogy melyik csapat mire lesz képes az új szezonban, a JRK sorsolása nem tűnik rossznak. Igaz, a legjobb négy között, az elődöntőben a bajnok és kupavédő Békéscsaba következhet majd lányainknak.


A másik ágon várhatóan UTE – Nyíregyháza és Vasas – MTK mérkőzéseket rendezhetnek a legjobb nyolc között, ha nem születik meglepetés a nyolcaddöntők során.


A Palota Volley Kft. elleni nyolcaddöntőt – két mérkőzés lesz – november 19-ig kell lejátszani, s továbbjutás esetén a TFSE – Gödöllő győztesével 2018. január 14-ig kell megrendezni a negyeddöntőt. Az elődöntőket 2018. február 28-ig kell lejátszani az állva maradt csapatoknak.


A döntőt és a harmadik helyért folyó mérkőzéseket az előző évekhez képest egy hónappal később, a tervek szerint 2018.  március 17-én és 18-án játsszák majd az érintett csapatok.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít