Röplabda: magyar kupa és bajnoki mérkőzés vár a Jászberényi VT csapatára

2017-11-07 16:22:07

 

 


Két mérkőzést is játszik a héten a Jászberényi VT női röplabdacsapata. Szerdán a Palota RSC ellen idegenben Magyar Kupa, szombaton Gödöllőn bajnoki mérkőzés vár lányainkra. Fotó: Gémesi Balázs.


A Magyar Kupában a legjobb 8 közé jutásért a Palota RSC lesz a mieink ellenfele. Az oda-visszavágós párharc első felvonásán idegenben lépnek pályára röpiseink. A papírforma szerint – nem lebecsülve az ellenfelet - már idegenben is a mieinknek kell megszerezni a győzelmet, s így a visszavágó már csak formalitás lesz. Remélhetőleg így is lesz majd.


November 8. – szerda


19:00 Palota RSC – Jászberényi VT


Szombaton egy nagyon fontos idegenbeli bajnoki találkozón lesz a következő „fellépése” városunk csapatának. A szomszédvár Gödöllő ellen kell begyűjteni a pontokat, hogy megerősítse harmadik helyét a tabellán a Deme-csapat. A csoport eddigi eredményei alapján idegenben is a mieink számítanak esélyesnek. Bár figyelmeztető jel, hogy a felkészülés során a gödöllői tornán a házigazdák győztek Pintérék ellen. Az persze „csak” felkészülési mérkőzés volt, de nem szabad félvállról venni a Penta Gödöllői RC csapatát.


November 11. – szombat


18:00 Penta Gödöllői RC – Jászberényi VT


Szántai Tibor


Hír megosztása