Menu

Jászberényből indult, az Eb-re készül

2015-10-25 12:40:51

 

 

Számos olyan sikeres sportoló van az ország minden részén, akinek pályafutása Jászberényben indult, s valamilyen okból kifolyólag került el városunkból. Ilyen Palásti Kristóf is, aki a Yakuzák SE-nél ismerkedett meg a karate alapjaival, s lett sikeres versenyző.

 

Kristóf 2000-ben született és 2006 óta karatézik. Korcsoportos magyar bajnok és diákolimpiai bajnoki címet is szerzett már a Yakuzák SE színeiben, ahol sensei Agócs Tibor volt az edzője. Idén igazolt a jászberényi Yakuzák SE-től a szolnoki Full-Contact Team-hez, ahol Magna Gergő irányítja felkészülését.

 

Szeptember 19-én a III. Komló Kupa Országos Kyokushin Karate versenyen kétszer állhatott a dobogóra. Formagyakorlatban bronz, küzdelemben aranyérmet szerzett. Egy héttel később a Sysman Open nevet viselő Nyílt Nemzetközi Kyokushin Karate versenyen, melyen 3 ország 34 sportegyesületének 123 versenyzője indult, az első helyen végzett.

 

Utóbbi verseny egyben válogató is volt az ifjúsági és az U-22-es korosztálynak a 2015. november 27-28-i, Lengyelországban megrendezendő Európa Bajnokságra. Sikerének köszönhetően Kristóf is ott lesz a kontinens viadalon.

 

Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít