Menu

JVV NZrt.: A védőfelszereléseknek a kommunális hulladékban a helye!

JVV NZrt.: A védőfelszereléseknek a kommunális hulladékban a helye!

A Jászberényi VV. Nonprofit Zrt. hulladékgazdálkodási közszolgáltatási tevékenységére is kihatással van a koronavírus járvány, valamint a személyes ügyfélfogadást is szüneteltetik a vírushelyzet miatt.

A cég két jászberényi telephelyén – a Margit-szigeten és a Jákóhalmi út 13. szám alatt - március 18-a óta a személyes kontaktusok számának csökkentése érdekében szünetel az ügyfélfogadás, viszont elektronikus úton és telefonon továbbra is elérhetők. A hulladékok elszállításhoz szükséges zsákok – többlet hulladék, szelektív hulladék és zöldhulladék gyűjtőzsákok – értékesítése határozatlan ideig a Jákóhalmi út 13. szám alatt történik. 

A Jászberényi VV. Nonprofit Zrt. kéri a lakosságot, hogy a szelektív hulladékgyűjtés során a szelektív hulladékgyűjtő zsákba és a szelektív hulladékgyűjtő szigetek edényzetébe, a fertőzésveszély elkerülése érdekében ne helyezzenek el használt papírzsebkendőt, ételmaradékkal szennyezett csomagolási hulladékot, a koronavírus elleni védekezésre használt arcmaszkot és kesztyűt, valamint egyszer használatos papírtörlő kendőket. A felsorolt hulladékokat minden esetben a kommunális hulladékok gyűjtésére szolgáló edényzetbe helyezzék el. A koronavírus elleni védekezésre használt eszközöket dupla szemeteszsákba, kétnapi pihentetést után mindenképpen a kommunális hulladékok gyűjtésére kihelyezett edényzetbe helyezzék el.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít