Menu

Budai Lóránt pert nyert a Pesti Srácok ellen - Közlemény 

Budai Lóránt pert nyert a Pesti Srácok ellen - Közlemény 

A napokban emelkedett jogerőre az a bírósági ítélet, amelyben a Fővárosi Törvényszék elmarasztalta a Pesti Srácok hírportált. A jászberényi polgármester sajtóközleményét az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

A Fideszhez kötődő médium valótlanságot állított akkor, amikor azt híresztelte, hogy Jászberény polgármestere, Budai Lóránt jogosulatlanul használt volna egy fogyatékos férfi nevére vásárolt autót és hogy mozgássérült-kártya jogosulatlan használatával rokkantaknak fenntartott helyen parkolt volna. A bíróság megalapozottnak látta a tavaly ősszel jelentős többséggel megválasztott polgármester keresetét, és bocsánatkérésre kötelezte a Pesti Srácok portált.  

Budai Lóránt szerint az ügy kapcsán az ellenzékbe szorult Fidesz lejárató kampánya áll a háttérben:

"Ismét bebizonyosodott, hogy a jászberényi városvezetés Fidesz-frakciója nem tud belenyugodni a tavaly ősszel elszenvedett választási vereségbe. A koronavírus-járvány, és az ebből adódó gazdasági elvonások okozta szorult helyzetben továbbra is vannak, akiknek nem a város sorsa az első. Az pedig, hogy egy mozgáskorlátozott személyt próbáltak felhasználni politikai célokra, szomorú, és egyben valós képet fest a kormánypárt helyi képviselőiről."

Mivel az elsőfokú ítélet után a Pesti Srácok jogi képviselője - beismerve a felperes igazát - nem fellebbezett, így az jogerőre emelkedett.

Budai Lóránt

Jászberény, 2020. november 16.

Utoljára frissítve:hétfő, 16 november 2020 19:31
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít