Menu

Önkormányzati segítség a Szent Erzsébet Kórháznak

Önkormányzati segítség a Szent Erzsébet Kórháznak

Budai Lóránt, Jászberény polgármester Facebook oldalán osztotta meg, hogy a napokban alpolgármestereivel - Balogh Bélával és dr. Gedei Józseffel - Pócs János országgyűlési képviselő irodájában egyeztettek a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház vezetőivel – dr. Csiki Zoltán főigazgatóval és dr. Besenyi Orsolya orvosigazgatóval - a koronavírus elleni védekezésről.

- Lehetőségeinkhez mérten, a magunk részéről minden segítséget megadunk, hogy a jelenlegi vírushelyzetet mind az egészségügyi dolgozók, mind pedig az ellátottak a lehető leggördülékenyebben vészeljék át – olvasható a polgármester bejegyzésében, aki ezt követően konkrét döntésekről is hírt adott.

- Elsősorban a koronavírusos betegek ellátása és a védekezéshez kapcsolódó felszerelések mielőbbi beszerzése érdekében 1 millió forint anyagi támogatásról döntöttünk. Ezzel párhuzamosan több mint egy tucat önkormányzati dolgozónak ajánlottuk fel a kórházi oltóponthoz kapcsolódó regisztrációs és irányítás feladatokban való közreműködését. Végül pedig biztosítottuk egy újonnan érkező, szakorvosképzésben résztvevő orvos önkormányzati bérlakásban való elhelyezését. Köszönöm a Hivatal szakembereinek gyors előkészítő munkáját, az önkéntesek példaértékű hozzáállását és természetesen az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját. Csak együtt sikerülhet!

A koronavírus járvány leküzdése érdekében az országgyűlési képviselő már korábban megtette saját felajánlását. Pócs János a Covid-osztály dolgozóinak ebédjét biztosítja, s azokon is segít, akiknek nehézséget jelent az oltásra való eljutás.

Utoljára frissítve:csütörtök, 25 március 2021 11:39
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít