Menu

Fejlesztés a Rock Safety Kft.-nél

Fejlesztés a Rock Safety Kft.-nél

A ROCK SAFETY Munkavédelmi Eszközgyártó és Kereskedelmi Kft. az Európai Unió forrásából 80% támogatási intenzitás mellett 548.932.960 forint feltételesen visszatérítendő támogatást nyert el 2021. június hónapban a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program GINOP-1.2.15-21 „Mikro-, kis- és középvállalkozások egészségipari termékek gyártására irányuló fejlesztéseinek támogatása” című konstrukció keretén belül a „Technológiai fejlesztés a ROCK SAFETY Kft.-nél az egészségipari termékek gyártása területén” pályázatával. A fejlesztés során koronavírus-járvány elleni védekezés szempontjából releváns termékek előállítását szolgáló gyártósorok kerültek beszerzésre.

A projekt keretében kettő darab 80 x 1.8 x 8 m méretű automatikus számlálóval és dobozos csomagológéppel felszerelt eldobható nitril kesztyű gyártósor beszerzésére került sor. Annak érdekében, hogy a beszerezni kívánt gépsorok a leghatékonyabb gyártási folyamatot, valamint a későbbiekben kapacitásbővítést tegyék elérhetővé, a projekt megvalósítási helyszínének a társaság a debreceni telephelyét választotta.

A projektet tervezetten a tavalyi évben szerette volna megvalósítani a vállalkozás, azonban a projekt időbeni indulását nagymértékben hátráltatták a globális és jelen pillanatban sajnos általános indokra visszavezethető vis maior események. A mártó sor keretrendszere és legtöbb eleme fémből készült, amelynek hozzáférhetősége világszinten beszűkült, mint ahogy a teljes automata berendezés működtetéséért felelős chipek is világszerte hiánycikkeké váltak.

Minden késés ellenére a projekt megvalósítása 2022. április hónapban sikeresen lezárult. A védőeszközök gyártása a tervek szerint fog megvalósulni. A fejlesztés eredményeként a vállalkozás egy fejlett egészségipari gyártói kapacitás kiépítését valósítja meg, amellyel a nemzetközi ellátási lánc megszakadása esetén is biztosítani tudja az egészségügyi ellátáshoz szükséges termékeket hazai előállítású, versenyképes termékek útján.

(X)

Utoljára frissítve:hétfő, 20 június 2022 16:13
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít