Menu

Megkezdődött a Ferencesek terének megújítása

Megkezdődött a Ferencesek terének megújítása

Ahogy azt korábban, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón elhangzott, a Ferencesek tere rekonstrukciója a fakivágásokkal, a mai napon, azaz április 28-án megkezdődött. Erről a JVV Zrt. adott ki tájékoztatót.

A Jászberényi VV Zrt tájékoztatja a lakosságot, hogy 2021. április 28-án szerdán a reggeli órákban Jászberény Város Önkormányzata megbízásából és engedélyével a Ferencesek terének rekonstrukciós munkáihoz illeszkedően megkezdik a területen találhat kiszáradt, elöregedett  fák kivágását, majd azt követően a terület tuskózását. Az elvégzésre kerülő munkákat az Önkormányzat az egyház képviselőivel egyeztette. A fakivágási munkák ideje alatt a balesetveszély elkerülése érdekében a területen közlekedni, a tér körüli parkolókat használni nem lehet, azok lezárásra kerülnek. A fadöntéssel járó munkák végzése során ideiglenesen félpályás útlezárásra is sor kerülhet a Hatvani úton és a Szúnyogos utcában. A legnagyobb veszéllyel és zavarással járó fakitermelési munkák tervezet befejezése április 29.

A munkák miatti esetleges kellemetlenségek miatt kérjük a lakosság megértését és türelmét!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít