Menu

Hivatali segítség az oltás regisztrációhoz Jászberényben

Hivatali segítség az oltás regisztrációhoz Jászberényben

Baloghné dr. Seres Krisztina, Jászberény város jegyzője felhívást juttatott el szerkesztőségünkbe, melyben arról tájékoztat, hogy Jászberény Város Polgármesteri Hivatala hogyan segíti az ingyenes koronavírus elleni oltásra történő regisztrációt azok számára, akik nem rendelkeznek internettel, vagy olyan eszközzel, amivel ezt megtehetnék.

 

FELHÍVÁS

Szeretne regisztrálni az önkéntes és ingyenes koronavírus elleni oltásra, de nem áll rendelkezésére internet vagy olyan eszköz, mellyel ezt megtehetné? Mi segítünk Önnek!

Forduljon bizalommal a Jászberényi Polgármesteri Hivatal munkatársaihoz hétfőnként 8:30 és 11:30 között, vagy szerdánként 13:00 és 16:00 óra között a Polgármesteri Hivatal (5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18.) Táncsics Mihály utca felőli ügyfélablakánál.

 A regisztrációhoz szükséges adatok:

 Név, lakcím, életkor, e-mail cím, telefonszám és tajszám.

Amennyiben nem rendelkezik e-mail címmel, kollégáink készítenek Önnek egyet, a regisztráció érdekében. Amennyiben telefonszám sem áll rendelkezésére, kérjük, hogy családtagjának, rokonának, egy kedves ismerősének vagy szomszédjának elérhetőségével érkezzen, melyen majd keresheti Önt a háziorvosa.

Fontos, hogy a regisztrációhoz nyújtott segítséggel egyidejűleg adatokat nem kezelünk! A munkatársaink által létrehozott e-mail címek a Hivatal eszközeire sem tárolva, sem beállítva nem lesznek, így azokhoz nem lesz hozzáférésük.

 Jó egészséget kívánunk Jászberény minden lakójának!

 a Jászberényi Polgármesteri Hivatal nevében:

 Baloghné Dr. Seres Krisztina jegyző

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít