Menu

Kun Tibor

Kun Tibor

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Webhely URL::

Muzsikus betyárok

Az Open roomLi Fesztivál utolsó, harmadik napján, július 10. hűvösbe forduló vasárnap estéjén, a Főnix Műhelyház és Terasz lépcsői előtt felhúzott koncertszínpadon először Teddy Harpo, aztán a Bohemian Betyars játszott. Néhány éve Medve Balázs one man bandje és a miskolci betyárbanda is járt már Jászberényben. Bármit is akartak, nagyon jól szóltak, és ez mindig fontos, mert ne legyen már az, hogy itt a lyuk, sajnáljuk, élvezz inkább otthon.

Megkésett keringő

A tengerparti gyógyszálló egyik idős, magányos és bohém hölgybetege éjszakánként kiruccan az intézményből, mit sem törődve azzal, hogy megszegi a szabályokat. A szanatórium szintén idős, magányos, de cseppet sem bohém, inkább magába forduló főorvosa megpróbálja rendre utasítani a renitens beutaltat, de lassan kénytelen megadni magát a lehengerlően érzelmes matrónának.

Megszólalásig hasonlít

A Cry Free zenekar a megszólalás után is megszólalásig hasonlít a Deep Purple-re, mert Deep Pruple-számokat játszanak, meglehetős pontossággal, és meglehetősen jó érzéssel. A Hammondot négy ember cipelte fel a jászberényi mozi galériájára. A májusi klubkoncert az övék volt. Három éve ugyanezen a színpadon álltak, és - „törzsanyagát” tekintve - ugyanezt a műsort játszották el (Bíborosok egymás között). Bálványimádók mesterkurzusa.

Feliratkozás az RSS csatornára
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít