Menu

Élelmiszert osztottak Jászberényben a rászorulóknak

Élelmiszert osztottak Jászberényben a rászorulóknak

Pénteken élelmiszerosztást tartott Jászberényben a Magyar Vöröskereszt Jászsági Szervezete és Jászberény Város Önkormányzata. A Táncsics Mihály utca 2. szám alatt ötven csomagot osztottak szét rászoruló családok, hajléktalanok, egyedülállók és ketten élők számára.

A csomagok 3 000 és 6 500 forint közötti értékben élelmiszert és tisztítószereket tartalmaztak. A nagyobb értékűeket a családosok kapták, míg a hajléktalanoknak olyan csomagot állítottak össze, amelybe azonnal fogyasztható élelmiszerek kerültek. Suba Bea, a Magyar Vöröskereszt Jászsági szervezetének munkatársa elmondta, élelmiszercsomagot az önkormányzattal együtt még több alkalommal osztanak majd. 

Budai Lóránt polgármester facebook bejegyzésében így számolt be a csomagosztásról: - A koronavírus okozta veszélyhelyzetben igyekszünk a nehéz helyzetben lévő jászberényi családokra is kiemelt figyelmet szentelni. Ezért már hetekkel ezelőtt felvettük a kapcsolatot a Vöröskereszt területileg illetékes szervezetével és a szociálisan hátrányos helyzetben élő helyi lakosok ellátásával foglalkozó intézmények vezetőivel. A kapcsolatfelvételt hosszas szakmai egyeztetések követték, amelyeknek köszönhetően a mai napon félszáz tartós élelmiszer csomag került kiosztásra.

A csomagosztáshoz a helyszínt a JVV Zrt. munkatársai alakították át, az átadott segítséghez nagylelkű felajánlásokat tett a Co-op Star Zrt. ügyvezetője, Dr. Rédei István, valamint a Csepi tészta vezetője, Cseh István, a csomagokat pedig önkéntesek segítségével osztották szét.

Fotó: Gémesi Balázs

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít