Menu

Vasárnapi verőfény

Vasárnapi verőfény

Hat-egyre verő, bocs’. A Jászberényi FC és a Sajóbábonyi VSE csapata is napfényben és verejtékben úszott a centerpálya gondozott gyepszőnyegén, de a negyedik vonalból a harmadosztályba visszajutott vendégeknek felesleges volt összeizzadni a mezüket. Hatot kaptak, ötvenkét perc alatt ötöt, és egy kósza, megpattanó lövésen kívül nemigen tudtak hozzászólni a mérkőzéshez.

A mieink - a szokásos és bőséges nyári játékosmozgás után - tiszaújvárosi döntetlennel (1 - 1) kezdték az új bajnokságot, a sajóbábonyiak pedig a Gyöngyöst gyűrték le biztosan (3 - 0). A borsodiak tehát meg is nehezíthették volna a JFC dolgát, de jól láthatóan képtelenek voltak ilyesmire. A hazai gárda - minden helyzetét gólra váltva - könnyen szerzett magabiztos előnyt az első félidőben, az ellenfél csak botladozott. A második játékrész is úgy kezdődött, ahogyan az első abbamaradt: meglehetős technikai, taktikai és erőfölénnyel a jászberényi oldalon. Erre az időszakra két újabb hazai gól, egy vendégkiállítás és a szerencsés sajóbábonyi szépítés esett, amely a sárga-kékek első, kaput eltaláló lövése volt a meccsen. A találkozó utolsó harmadában a mieink nagyobb erőfeszítés nélkül megduplázhatták volna a különbséget, ehelyett egymás után szórták el gólszerzési lehetőségeiket. A lelátóról figyelő Vígh Tibor, korábbi jászberényi edző és nagyszerű csatár, ilyen esetekben azt kiabálta be a játékosainak, hogy próbáld mellé lőni, hátha úgy bemegy… A csapatkapitány Szöllősi a végén nagyon be akarta lőni, és be is lőtte.

***

Labdarúgó NB III., Keleti csoport, 2020-2021-es bajnokság, 2. forduló:

Jászberényi FC - Sajóbábonyi VSE 6 - 1 (3 - 0)

18. perc: A vendégek kapuja előtt pattogó labdát Fekete Olivér találta meg legelőbb, és a bal felső sarokba vágta (1 - 0).
38. perc: Pálinkás Gergő indította a jobb oldalon Albert Ádámot, aki középre adott, és Pálinkás az ügyetlenkedő védő mellől a bal alsó sarokba helyezett (2 - 0).
42. perc: Süttő Attila jogos tizenegyesből növelte az előnyt (3 - 0).
48. perc: A játékvezető ismét jó okkal ítélt 11-est, a szabálytalankodó sajóbábonyi Mikolkát pedig kiállította. A büntetőpontra letett labda mögé Albert Ádám állt, és miután türelmesen megvárta, hogy a piros lapot kapott játékos elhagyja a pályát, védhetetlenül lőtt a bal alsó sarokba (4 - 0).
52. perc: Szépen járt a labda a borsodiak 16-osánál, végül a balhátvéd Süttő Attila fejelte a kapuba (5 - 0).
55. perc: Bonica, a JFC kapusa tehetetlenül nézte, ahogy Molnár Martin megpattanó lövése a hálójában köt ki (5 - 1).
89. perc: A sajóbábonyi kapus is csak széttárta a kezeit, amikor Szöllősi Ferenc 18 méterről a bal alsó sarokba talált (6 - 1).

Fotó: Facebook.com/Agócsfotó

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít