Menu

Egy lépésre a bronzéremtől

Egy lépésre a bronzéremtől

A hét végén megkezdődött a bronz párosmérkőzés a jégkorong OB III-ban és az OB IV/A-ban is. Mindkét érdekelt jászberényi csapat hazai pályán kezdett és szerzett előnyt. Fotó: Gémesi Balázs.

Szombaton délután az OB IV/A-ban a Warriors Jászberény csapata a White Sharks HC ellen a Jászberényi Jégcsarnokban kezdte meg a bronzéremért folyó párharcot. Gyors gólváltást követően – másfél perc után 1-1- volt az eredmény – a vendégek szereztek vezetést (1-2), ám a berényi fiúk fordítani tudtak (3-2). Óriási küzdelem folyt a pályán, s ezt a kiállítások száma is bizonyította. Amikor 4-2-re alakult az eredmény, úgy tűnt, hogy sima hazai siker születik, ám a vendégek a kétgólos hátrányban sem estek kétségbe. Három gólt szereztek egymás után, s már náluk volt az előny (4-5). A fordulatoknak azonban még nem volt vége, s végül 7-6-ra a Warriors nyerte meg az első mérkőzést.

Warriors Jászberény – White Sharks HC 7-6

A jászberényi gólszerzők: Baranyi Ferenc (2), Durucz Dániel (2), Guba Martin (2), Remete Ádám

Kapura lövések: 31-20

Kiállítás percek: 24-10

Gól emberelőnyből: 5/2 illetve 8/3

A két csapat második mérkőzését március 28-án, vasárnap játsszák az Újpesti Jégcsarnokban.

Vasárnap az OB III-ban is elkezdődött a párharc a bronzéremért a Lehel HC és a Hargita Farkasok között. A tavalyi kisdöntő visszavágójának első mérkőzésén a vendégek nagyszerűen kezdtek, s alig tíz perc alatt 3 gólos előnyre tettek szeret (0-3). A kezdeti bénultságból ébredező hazaiak még az első harmadban szépítettek (1-3), majd a második 20 percben ki is egyenlítettek (3-3). A döntés a harmadiki 20 percre maradt, amikor a Hargitai Farkasok szereztek ismét vezetést (3-4). A győzelmet azonban a Lehel HC szerezte meg, mert az egykori bajnokcsapat tagjai közül előbb Bálint Artúr megszerezte önmaga második, csapata negyedik gólját, majd a hajrában Szajka György is betalált (5-4).

Lehel HC – Hargitai Farkasok 5-4

A jászberényi gólszerzők: Bálint Artúr (2) Várkonyi Bence, Szabó Zoltán, Szajka György

Kapura lövések: 47-43

Kiállítás percek: 10-10

Gól emberelőnyből: 1/4 illetve 1/4

A két csapat második mérkőzését az Érdi Jégcsarnokban március 28-án rendezik.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít